tiistaina, toukokuuta 23, 2006

Valkoinen Kiri

Kiri on ollut jälleen monta päivää valmiina, mutta kuvien ottaminen se aina kestää. Tämä on siis ylioppilaslahja serkulleni ja on ihan lemppari kaikista tekemistäni Kireistä. Haluisin itellenikin tuollaisen valkoisen kun se on paljon enemmän mun värinen kuin se oma pinkki Kirini. Ehkä pitäis tehdä seuraavan kerran vaihteeksi joku muu huivi:)
Malli: Kiri
Lanka: Topp mohair, valkoinen
Kulutus: n.120 g
Puikot: 4,5 mm
Koko: 178x82 cm
Extrana lisäsin myös valkoisia helmiä. Ja tietenkin on juuri semmosesta kohasta otettu kuva jossa helmet ei oo yhtään paikallaan:/. Tuo mohairi oli niin ohutta että helmet meni helposti langasta läpi.Tämäkin kauan hukassa ollut neule löytyi vihdoin tänään. Se oli jostain kumman syystä kotikotona kaapissa piilossa. Hmp, mitenhän se oli sinnekkin joutunut. Liekö äiti siivotessaan sen sinne pistänyt, kun mun neuloksia on lojunu ympäri taloa.

Tämä tyttö lähtee huomenna aamulla espanjaan eli viikkoon ei luultavasti kannata odotella päivityksiä. Jee ihanaa päästä lomalle. Muuten olenkin lähes koko kesän kiinni töissä, pöh.

maanantaina, toukokuuta 22, 2006

Keltaista pitsiä

Tällaista olen viime päivinä työstäny. Ohje on viime syksyn Modasta ja langat olen ostanut tähän jo tammikuussa, mutta en aikasemmin ole saanut aikaseksi kuin takakappaleesta muutaman mallikerran. Nyt pienen urakan jälkeen on jo takakappale ja etukappaleet valmiina ja ensimmäisen hihan alku. Tämän neuleen suhteen on kaksi isoa huolenaihetta. Ensinnäkin haluisin saaha sen valmiiksi serkkuni lakkiaisiin joihin on tietysti vielä melkeen pari viikkoo aikaa, mutta ylihuomenna on lähtö epsanjaan ja siellä ei kuitenkaan tule neulottua ja espanjasta paluun jälkeen on vielä tentti johon pitäisi myös ehtiä lukea. Onneksi hihat on sentään suurimmaksi osaksi sileää neuletta niin ei tarvi pitsineuleen kanssa enää tuskailla.
Toinen huolenaihe on langan riittävyys, kun oikeesti pelottaa että se loppuu vaikka oonkin varannu sitä niin paljon kuin ohjessa käsketään. Näyttää kuitenkin huolestuttavan vähältä tuo langan määrä tällä hetkellä.

perjantaina, toukokuuta 19, 2006

Söpöjä lankoja

Eilen värjäilin taas lankoja Kool-aideilla. Tuli kaksi tosi kivaa lankakerää:) Tekisi jo mieli alkaa tekeen niistä jotain, mutta ei voi kun on muita projekteja kesken.Oikeanpuoleisessa käytin väreinä (eli mehuina) lemonadea, pink lemonadea ja orangea. Vasemmanpuoleisessa on ice blue rasberry lemonadea ja changing cherryä.

Jee Kiri on kohta valmis:) Siitä seuraavassa postauksessa sitten kuvia.

tiistaina, toukokuuta 16, 2006

Mohairia ja bambua

Eiliseltä shoppausreissulta lähti mukaan ihanaista Topp mohairia ja 2,5 mm bambu-puikot. Mohairista syntyy serkulle ylioppilaslahjaksi huivi. Vieläpä luultavasti Kiri kun en muutakaan mallia jaksa alkaa miettimään.

maanantaina, toukokuuta 15, 2006

Kuuran kosketus

Viikonloppu meni Kuuran kosketus-sukkia neuloessa ja Gilmoren tyttöjen toisen tuotantokauden jaksoja kattellessa. DVD:n kannet ja sukat sopii myös väriltään hyvin yhteen:) Malli: Kuuran kosketus Ullasta
Lanka: Valkoinen Nalle, joka on värjätty itse Kool-Aidin berry bluella
Puikot: 3 mm

Ennen toisen sukan valmistumista piti kokeilla värin kestävyyttä langassa laittamalla toinen sukka (kuvan vasemman puoleinen) pesukoneeseen. Vähän se haalistui, mutta ei merkittävän paljon. Mietityttää vaan että miltähän semmosen ihmisen sisuskalut näyttää, joka oikeesti juo noita mehuja. Onkohan ne berry bluen jälkeen ihan siniset ainaki muutaman viikon:/

perjantaina, toukokuuta 12, 2006

Ensimmäinen testivärjäys

Oli ihan pakko käydä ostaan kerä Nallea ja testata Kool-aideilla värjäystä. Tässä tulos.Värinä (tai siis mehuna:)) käytin berry blueta. Tuli kivan värinen. Lanka kuitenkin imaisi värin heti kun laittoi veteen, joten välissä on valkosia kohtia ja muutenkin kerä on aika epätasaisesti värjäytynyt. Toisaalta se on ihan kivaa eikä ainakaan nyt haittaa kun aattelin tehdä langasta Kuuran kosketus tai jotku muut sukat.

Tänään pääsee vihdoin Ouluun ja katsastamaan sen uuden Modan jonka oon sinne tilannu.

Meemitys

Martsuli lähetti meemin, joten voisipas sitä testata kun en oo koskaan ennen semmosta tehny:)

Neljä työtä, joita olen elämäni aikana tehnyt:
1. Rakennusharjoittelija
2. Stockan hullujen päivien haamu:/
3. Labraharjoittelija
4. Kunnossapitoharjoittelija

Neljä paikkaa, joissa olen asunut:
1. Oulu
2. Kuopio
3. Rovaniemi
4. Pietarsaari

Neljä televisio-ohjelmaa, joita tykkään katsella:
1. Sisustus-ohjelmia
2. Lost
3. Huippumalli haussa
4. Strömsö

Neljä paikkaa, joissa olen ollut lomalla: [reiteittäin]
1. Oulu-Valencia, Epsanja-Kuopio (tai ainaki oon parin viikon päästä:))
2.
Oulu-Bonaire-Peru-Bonaire-Oulu
3. Oulu-Portugalissa vähän kaikkialla-Oulu
4. Oulu-Levi-Oulu

Neljä internet-sivua, joilla käyn päivittäin:
1. telkku.com
2. oulu.fi/webmail
3. neuleblogit.blogspot.com
4. uku.fi

Neljä lempiruokaani:
1. Pizza
2. Kasvistortillat
3. Akropolis
4. Lämminsavulohi

Neljä paikkaa, joissa mieluummin olisit juuri nyt:
1. Oulussa
2. Matkalla Ouluun
3. Möksällä
4. Värjäämässä lankoja

Neljä ystävää, joille olen lähettänyt tämän viestin (jotka täten haastan) ja joiden arvelen [lue: toivoisin] vastaavan

En jaksa vaivata ketään:)

tiistaina, toukokuuta 09, 2006

Kool-Aid

Tänään tuli postissa kiva yllätys. Nimittäin paketillinen Kool aideja Jari Mäki oy:ltä:) Yhteensä 40 kpl. Kaikki ei sentään oo minulle, sillä tilattiin opiskelukaverin kanssa yhdessä noita. Mehut saatiin tosi nopeaa, kun eilen tilattiin ja maksettiin ennakkona tilille. Postimaksukin oli vain 2 euroa ja mehut maksoi 70 senttiä/pussi.

Mehut, jotka itelleni tilasin ovat Berry blue, changin cherry, ice blue rasberry lemonade, orange, grape illusion, pink lemonade ja lemonade. Jänskättää jo nyt että millasiahan noista tulee. Ei oo vaan vielä hajuakaan millon ehtii alkaa värjäämään. Ehkä kesällä. Kesällekkin onnistuin vaan vielä saamaan töitä niin ei ehikään neuloa ja värjäillä lankoja koko kesää, kuten aikasemmin jo suunnittelin.

perjantaina, toukokuuta 05, 2006

Paljon kaikkee kivaa..

..tuli tänään ostettua kirpparilta. Neljä paitaa, laukku ja pikkunen matto, joka vois sopia vaikka vessaan. Tuo tummempi vihreä paita on kyllä ihan mun lemppari. Kirppareilla on tosi mukavaa kierrellä kun sieltä löytää melkeimpä aina jotain kivaa. Opiskelijan budjetillakin saa kaikkee ostettua melkein mielin määrin. Ja hyvä omatuntokin säilyy, kun tavarat on kierrätettyjä.Daiga daiga duusta löytyi kiva hiuspanta ja kaksi kangasmerkkiä, jotka aattelin ommella vaikka johonkin neuleeseen.
Oh no, Catcat on Krisse showssa:/ Bye bye baby..

torstaina, toukokuuta 04, 2006

Kiritys

Tässä vihdoin kuvia jo yli viikko sitten valmistuneesta Kiristä. Kuvia en ensin jaksanu muutamaan päivään ottaa ja sitten kun ne vihdoin otti niin blogger ei halunnut niitä blogiin siirtää. Mutta nyt toimii:)Malli: Kiri
Lanka: Kitten Mohair pinkki
Kulutus: n. 130 g
Puikot: 4,5 mm
Koko: 182x80 cm

Kiri oli tällä kertaa tosi nopea ja mukava tehdä kun käytin 4,5 mm puikkoja sen edellisen Kirin 3 mm puikkojen sijaan. Viimeiset kerroksetkaan eivät olleet yhtä tuskaa ja huivista tuli taas suurempi ku mitä oli ajatuksena tehdä. Puikoilla tuo Kiri näyttää vaan niin paljon pienemmältä kuin mitä oikeasti silmukoiden päättelyn jälkeen onkaan.

Wappuna ja wapun jälkeen ei ole tullut neulottua yhtään. Ihan liikaa on ollut kouluhommia ja tämän aivottoman neuleenki olen hukannut jonnekkin. En yksinkertaisesti löyä sitä mistään. Työn alla olisi myös keltainen pitsivillatakki, mutta se kaipaa ihan liika keskittymistä että sitä jaksaisi koulujuttujen jälkeen vielä tehdä.