torstaina, joulukuuta 28, 2006

Ostoksia

Heti piti mennä kuluttamaan kaikki joulurahat lankoihin ja puikkoihin, kun niitä en muuten lahjaksi saanut .
Mohaireista alan luultavasti tikuttelemaan poolopaitaa. Tosi nätti sininen on oikeasti, kuva vain vähän harmantaa tuota väriä.Uusia Addeja tuli ostettua useampikin. 5 mm 60 cm sekä 2,5 ja 4,5 80 cm pyöröt. Myös yhdet 4,5 mm sukkisbambut tarttui mukaan.
Lähden nyt loppu lomaa viettämään toiselle paikkakunnalle, joten oikein ihanaa uutta vuotta kaikille. Elkääkä ampuko toisianne raketeilla:P Ensi vuonna taas nähdään:)

keskiviikkona, joulukuuta 27, 2006

Lahjoja

Joulu tuli, oli ja meni taas kerran ihan liian nopeeta, mutta onneksi täällä sentään loma jatkuu vielä loppiaisen yli:D Suklaakrapulasta on saanut kärsiä aina välillä, kun kroppa ei ole tykännyt liiallisesta sokerin saannista. Joulu meni kotikotona hyvin ja tikuttamistani lahjosta tykättiin (tai no eipä ne oikeen muutakaan voi sanoa).

Tässä esittelyssä tekemäni lahjat. Isoin ei ole vielä mukana, kun en ole saanut sitä saajan päällä vielä kuvattua. Äiti sai siis aikaisemmin esittelemäni Shettiksen ja
Swallowtail shawlin.

Pinkit tossut tein kolmelle lapsuuden ystävälle, joiden kanssa edelleen vaihdetaan lahjoja jouluisin. Perinne on alkanut jo joskus 2. luokalla ala-asteella ja jatkuu edelleen 23-vuotiaana ja toivottavasti tästäkin vielä pitkään:)
Malli: Tohvelit, Erika Knight: Tyylikästä virkaten
Lanka: Novita Tennesee
Koukut: 4,5 ja 5

Iskälle tein pari peruspipoa. Luultavasti tykkäsikin kun laittoi heti päähän toisen lenkille lähtiessään:)
Musta-pipo
Malli: Oma, 84 silmukalla reunassa 20, 2n ja loput sileää
Lanka: Sandnes Alfa, musta
Puikot: 4,5 mm ja 5 mm

Harmaa-pipo
Malli: Oma, 88 silmukalla 2o, 2n- joustinta
Lanka: Sandnes Alfa, harmaa
Puikot: 5 mm

Jouluyllätys-vaihtariltani Villapallolta sain lahjaksi ihanan valkoisen huivin, suklaata ja söpöt minilapaset. Kiitos lahjasta Villapallo, se oli ihana:)

Loppukevennyksenä vielä kuvia blogikoira Elmeristä. Kuten kuvistakin saattaa näkyä ei Oulunkaan korkeudella juurikaan lunta ollut jouluna. Näyttää ihan keväältä, hmph.
Pusut vielä Elmeriltä kaikille tänne asti lukeneille.

sunnuntaina, joulukuuta 24, 2006

Joulu:D

Ihanaa joulua kaikille blogini lukijoille!

keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

Villatakki valmis:)

Tässä vihdoin kuvia jo viikko sitten valmistuneesta petroolista villatakista.Takkiin olen ihan tyytyväinen. Sopii hyvin arkineuleeksi näin talvella. Tuo mun nauhahässäkkä ei ehkä onnistunut niin hyvin kuin olin sen ajatellut, mutta jospa se siinä menee. Tuossa alakuvassa se näyttää lösähtäneeltä kun ei ole tarpeeksi tiukalla.
Tämä on muuten ensimmäinen neuleeni, jonka tein täysin saumattomasti. Tätä alan tulevaisuudessakin harrastamaan enemmän, sillä inhoon yli kaiken saumojen ompelua, enkä muutenkaan osaa tehdä nättejä saumoja.
Malli: Oma
Lanka: Novita Wool, petrooli
Puikot: 3 mm ja 3,5 mm Addit
Koko: XS-S
Langan kulutus: Ei mitään hajua

torstaina, joulukuuta 14, 2006

Haaveissa

Mitään uutta ei oo näytettävänä ainakaan vielä, mutta ihastellut olen näitä..Ihana kesäpaita:D
Nämä söpöläiset on pakko saada!
Hame ois kiva yksivärisenä:) Eilen piti kuitenkin palauttaa kirja eli Stitch 'n bitch Koukussa takaisin lainastoon. Jospa joulupukki sen kuitenkin toisi ihan ikiomaksi.

Petrooli villatakki on nappeja ja lankojen päättelyä vaille valmis eli siitä piakkoin kuvia ja toivottavasti vähän talvisemmissa maisemissa.

Huomenna olisi vielä viimeinen tentti ja sitten joululomalle. Joulahjojen teko on vähän vaiheessa, joten ensi viikko taitaa mennä niitä tehdessä. Tänään saapui myös JYV-lahja Villapallolta, tai ainakin oletan että se on häneltä, vaikka mitään korttia ei mukana tullutkaan. Oma lahjani toivottavasti ennättää jouluksi vielä ensi viikolla lähetettynä.

lauantaina, joulukuuta 02, 2006

Valkoinen shettis

Vihdoinkin hieman valoa ja pari ei kovin laadukasta kuvaa uusimmasta shetland triangelista, joka on tikutettu tilaustyönä.
Malli: Shetland triangle, Wrap style
Lanka: Grignasco merinosilk 2-kertaisena, valkoinen
Kulutus: n.90 g

Puikot: 4,5 mm

Koko: 188x69 cm
Mallikertoja: 15

Joulu alkaa jo uhkaavasti painaa päälle. Tai se siinä ahdistaa kun melkeen kaikki lahjat on vielä ihan vaiheessa. Taas kun oli suunnitelmissa saada ne ihan ajoissa tehtyä pois alta.