sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

Pinkki viikonloppu

Viikonloppuna virkkalin itselleni samanlaiset tossut, jollaiset annoin tytöille joululahjaksi. Lankaa kun oli vielä reippahasti jäljellä ja pitkään on ollut tarkoituksena itselle myös tossut tehdä.Malli: Tohvelit, Erika Knight, Tyylikästä virkaten
Lanka: Novita Tennesee 2-kertaisena
Koukut: 4 mm ja 5 mm
Kulutus: Vajaa 100 g

Gilmoren tyttöjen 5. tuotantokausi ilmestyi tällä viikolla pinkeissä kansissa (joo kuvassa näyttää ihan lilalta), joten värit sopivat tossujen kanssa hyvin yhteen. Puolet jaksoista on tullut jo katottua, koska on kiire seuraamaan 6. tuotantokautta, joka pyörii sunnuntaisin ykkösellä.
Puikoilla on tällä hetkellä harmaata alpakkaa. Isona sen pitäisi näyttää tältä. Idea on pöllitty Sannalta, jonka kaunista petroolia takkia olen ihastellut:D Tästä tulee ihan tylsän värinen siihen verrattuna.

sunnuntaina, tammikuuta 21, 2007

Mohairia

Pitkästä aikaa on mohairmetsässä neulottu mohairia ja vieläpä onnistuneesti:D Tässä pari hämystä kuvaa parvekkeelta otettuna. Ei viitsinyt lähtä pihallekkaan ottamaan kun ulkona on -19 astetta pakkasta, hrrr.Sininen näyttää noissa kuvissa ihan perussiniseltä, mutta on oikeasti sellainen hieman vihertävämpi sininen. Paita on ehtinyt ollakkin jo useamman päivän käytössä (nii-in kuvaus taas jänyt) ja tosi kivalta on tuntunut. Taitaakin olla lemppari tämän hetkisistä arkineuleistani:) Sopivan yksinkertainen ja lämpöinen talven pakkasille.Malli: Mohairneule, Oma
Lanka: Kitten mohair, vihertävän sininen (6755)
Puikot: 4 mm ja 4,5 mm
Kulutus: n. 180 g

Tässä vielä maisema, joka näkyy blogaillessani. Ihanaa kun puut on vihdoin oikeasti talvisen näköisiä:)

tiistaina, tammikuuta 16, 2007

Voitto kotiin:)

Voitin joku aika sitten Kaisan Kerällä-blogissa järjestetyssä arvonnassa. Eilen löytyi postilaatikosta kiva yllätys:)Paketti sisälsi kaksi vyyhtiä Wetterhoffin Sofiaa, kultaisen virkkuukoukun ja uutta Fazerin suklaata. Wetterhoffin langat oli oikein mieluisat sillä en ole niitä ennen omistanut. Kiitoksia siis Kaisalle paljon ihanasta palkinnosta:)

sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Kukkakori

Flower basket shawl valmistui jo muutama päivä sitten. Kuvaus vaan on taas jäänyt. Huivia oli ihan mukava neuloa ja ei niin aivotonta kuin shettistä.Rumasta mytystä kuoriutui pingotuksella taas kaunis huivi:)
Malli: Flower basket shawl
Lanka: Drops alpaca, ruskea
Puikot: 5 mm
Mallikertoja: 11 (päämallikertaa)
Kulutus: n. 96 g eli ihan pikkasen jäi toista kerää
Koko: 194 x 64 cm

maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Vuoden eka

Vuoden ekana neuleena valmistui Swell. Tässä versiossa jätin korvaläpät pois, koska puolisko ei sitä sitten olisi luultavasti pitänyt:P Kuvion olisin voinut aloittaa aikaisemmin, koska nyt se tulee ehkä hieman liian ylös, mutta kyllä se kelpaa noinkin:)

Malli: Swell, Knitty
Lanka: Sandnes Alfa
Puikot: 5 mm
Kulutus: ruskeaa n. 70 g ja valkoista n. 20 g
Koko: M eli 88 silmukalla
Tällä hetkellä puikoilla on neulepaita kitten mohairista ja flower basket shawl alpakasta. Huivi näyttää tällä hetkellä todella rumalta, mutta toivottavasti rumasta ankanpoikasesta kasvaisi isona kaunis joutsen tai edes jotain sinne päin:)

Kiitos vielä kaikille edellisen postauksen ihanista kommenteista:D

lauantaina, tammikuuta 06, 2007

Vielä viimeinen lahja

Viimeisen lahjan valokuvauksessa on mennyt hieman pitempään kuin muiden. Tässä se kuitenkin vihdoin esittäytyy, kun oli valoakin pihalla:)
Neuletakki meni siis rakkaalleni. Neulominen syksyn aikana oli jokseenkin ongelmallista, sillä asummehan yhdessä ja lahja piti pitää kuitenkin visusti salassa. Neuloinkin tämän suurimmaksi osaksi silloin, kun puolisko oli viikonloppuja viettämässä omalla kotipaikkakunnallaan. Niitä viikonloppuja ei kuitenkaan kovin montaa ollut. Jouluviikolla jouduin vielä menemään kotikotiin pariksi päiväksi tikuttelemaan tämän loppuun.
Malli on ihan omasta päästä ja silmukkamäärä mitoitettu sopivan paidan mukaan. Saa nähdä tuleeko tätä neuletta pidettyä ollenkaan:)
Malli: Oma, raitaneuletakki
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm ja 4,0 mm
Koko: S
Kulutus: Sen ku ois taas muistanu laittaa ylös neuloessa

torstaina, tammikuuta 04, 2007

Alpakoita

Eilen hain postista hirmuisen kasan alpakoita. Yhteensä 25 kerää! Kaikki ei sentään ole minulle, vaan Sannan kanssa yhdessä tilattiin. Osa alpakoista siis minulla hoidossa siihen asti että Sanna palaa takaisin lomilta Ouluun. Voihan siinä tietenkin niinkin käydä, että ne on täällä niin hyvässä hoidossa ja saa niin paljon silittelyjä osakseen etteivät haluakaan lähteä pois täältä meiltä ollenkaan;P Toimituksessa meni melkein kuukausi, kun yksi harmaa kerä uupui varastosta. Minun syytä siis kun harmaata tilasin.
Tänään saapui uusin Suuri Käsityölehti.. ..ja eipä siinä taaskaan ollut oikein mitään. Tämä palmikkoneule kuitenkin pisti silmään. Sen voisi toteuttaa, jos vain lankaa eli Rowanin Natural silk Arania jostain saisi. Ei taida ainakaan Oulun lankakaupoista Rowania löytyä. Korjatkaa ihmeessä jos olen väärässä:)
Tässä vielä lahja, jonka itse lähetin Villapallolle JYV-lahjana. Paketissa siis oli kaksi kerää sinistä alpakkaa ja peltipurkillinen pipareita. Kuva on Villapallolta, kun en itse kauheassa kiiressä muistanut kuvaa ollenkaan ottaa.Niin ja oikein ihanaa ja neulomuksellista vuotta 2007 kaikille:D